Hirdetés

Az Overwatch ingyenesen játszható az ünnepek alatt

|

A Blizzard egy hosszabb, ingyenes Overwatch időszakot kínál, így mindenkinek lesz bőven ideje arra, hogy kipróbálhassa a játékot.

Hirdetés

Ha éppen nem tudod, hogy mit kezdj magaddal, akkor érdemes lehet elindítani a Battle.net klienst, ott ugyanis egy nagy kék gomb vár az Overwatch neve mellett. Ha rákönyökölsz, akkor már telepítheted is a játékot és ingyen, korlátlanul pörgetheted azt egészen január 4-ig.

A Blizzard többször is tartott már Overwatch ingyen hétvégét, de most az egész ünnepi időszakra kiterjesztette a gáláns közszolgálatot. 

Hirdetés

Ez már csak azért is jó hír mert jelenleg is pörög az Overwatch Winter Wonderland 2020 eseménye, mely során egy rakat ünnepi játékmód és karácsonyi skin is elérhető. Mivel az ingyenes időszak után is megtarthatjátok minden eredményeteket, ez remek alkalom lehet némi ünnepi kincsvadászatra.

Ha végül úgy gondoljátok, hogy érdemes megvásárolni a játékot, akkor a Legendary Editiont 50, a Standard Editiont 25 százalékkal olcsóbban tudjátok behúzni. Mindkettő megfontolandó opció lehet azoknak, akik még lemaradtak az Overwatch élményről eddig valamiért.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)