Hirdetés

Az Overwatch League csapatai Overwatch kódokat fognak osztogatni

|

Minden OWL csapat vagy játékkulcsokat, vagy Overwatch League tokeneket fog szétszórni.

Hirdetés

Az Overwatch League egyik csapata, a Boston Uprising kirakott egy bannert a weboldalára, amivel a kiírás szerint egy Overwatch kulcsot kaphatunk. A képre rakott hivatkozás egy űrlapra küldött, amin keresztül minden legalább 13. évét betöltött, amerikai állampolgár igényelhetett egy példányt a játékból. A banner (és vele együtt az űrlap) röviddel a felbukkanása után eltűnt, és csak kérdések maradtak.

Hirdetés

Persze az internet nem felejt, így az Overwatch League alelnökének, Jon Spectornak be kellett ugrania egy rövid magyarázat erejéig.

"Az Overwatch csapatával és az összes OWL csapattal együttműködve dolgozunk azon, hogy  rajongóknak ajándékozhassunk League Tokeneket és példányokat a játékból. A promóció mind elérhető példányban, mind időben limitált lesz. A csapatok hamarosan jelentkezni fognak a saját promócióikkal, így érdemes lesz követni őket a részletekért."

Jelenleg nem tudjuk, hogy pontosan mennyi az a limitált példányszám, és azt sem, hogy mennyire szigorú az a kitétel, ami szerint csak amerikai állampolgárok vehetnek részt a promócióban. A bölcs lépés most a türelmes várakozás lesz, de aki szeretne behúzni egy Overwatch kulcsot, annak tényleg érdemes lesz követnie az OWL csapatok közösségi felületeit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)