Hirdetés

Az új Twisted Metal játék ingyenesen játszható lesz?

|

Egyes források szerint a félőrült roncsderbi rebootja live service modellre épülhet, amely cserébe ingyen érkezik majd el hozzánk.

Hirdetés

Egy ideje már tudjuk, hogy készül egy Twisted Metal reboot, amit a Sony nagyon szeretne összehozni a Twisted Metalra építő tévésorozatával. Ezektől eltekintve nem volt sok infónk a projektről, egészen mostanáig.

VideogamesChronicle forrásai komoly híreket hoztak, az oldal meg nem nevezett informátorai szerint a projektet az Egyesül Királyságban működő Lucid Games kapta, akik legutóbb a Destruction All-Starst tették le az asztalra.

Hirdetés

A PS Plus mellé kínált többjátékos móka ugyan bejött a kritikusoknak, de a közönség nem harapott rá, ami biztosan fájhatott a Sony pénztárcájának. Részben a Destruction All-Stars bukása miatt, részben a fogyasztói trendek alakulása miatt hozhatták a döntést, miszerint az új Twisted Metal játék egy ingyenesen játszható, live service cím lesz.

A Lucid Games szakértelmében nincs miért kételkednünk, de ez az új irány nem biztos, hogy be fog jönni a régivágású Twisted Metal rajongóknak. Az üzleti modell ezzel együtt sikeres, ezt mutatja az EA legutóbbi jelentése is például.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)