Hirdetés

Az ünnepek után is kiváló játékokat ad ingyen az Epic Games Store, már töltheted is az újdonságokat

|

Titkolózás nincs, de ajándékozás van: ezen a héten is két címmel bővíthetitek könyvtáratokat.

Hirdetés

Egy héttel ezelőtt ért véget az Epic Games Store ünnepi promóciója, melynek keretében egyebek mellett a Death Stranding és a Dishonored Definitive Edition PC-s változatára is lecsaphattak, akik 24 órán belül szakítottak időt az ehhez szükséges három-négy kattintásra. A promó során végig ment a titkolózás, annak végeztével viszont kiderült, mik lesznek az e heti ajándékok, úgyhogy azokat, akik figyelték a híreket, nagy meglepetés nem éri majd.

A nagyobb értékű, de szűkebb réteget megszólító ajándék a Kerbal Space Program, egy űrrepülő-szimulátor, amiben a kerbalok népének űrprogramját kell igazgatnunk. Nem egyszerű a feladat, valós aerodinamikai és fizikai törvényeket figyelembe véve kell dolgoznunk, hogy elérjük az űrt.

Hirdetés

A másik ajándék a Shadow Tactics: Aiko's Choice, a nagy sikerű taktikai akciójáték önállóan futható kiegészítője, amiben az Edo-kori Japánban vadászhatunk mindenféle rosszakra. A lopakodás kedvelői mindenképp adjanak neki egy esélyt, és ha bejött, folytathatják a kalandozást a Shadow Tactics: Blades of the Shogunnal.

Mindkettőt az Epic oldalán találjátok, ahova a fenti linkekre kattintva juthattok el a legkönnyebben, és ott a GET gombot, majd bejelentkezés után a Place Ordert kell megnyomni a sikerhez.

A jövő héten a First Class Trouble nevű többjátékos, titkos szerepes játék jár majd.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)