Hirdetés

Az utóbbi évek egyik legjobb játékát adja ingyen az Epic Games Store

|

Kiderült, mit rejtegetett oly nagyon eddig az Epic.

Hirdetés

Az elmúlt hetekben csak tippelhettünk arra vonatkozóan, hogy mely játékokat fogja nekünk az Epic Games ingyen adni régóta futó promóciója keretében, mert ahogy a nagyszabású leárazások alatt lenni szokott, most is nagy dobásokkal igyekezett a vállalat boltjára irányítani a figyelmet. A sort az NBA 2K21 kezdte, majd az Among Us és a Frostpunk folytatta, most pedig még ezeket is felül tudták múlni.

Az e heti ajándék ugyanis a 2019-es év egyik legjobb játéka, a magas pontszámokat kapó Control, amit a ray tracinget támogató kártyák tulajdonosainak külön ajánlunk. A játékban egy szürreális építményben, egy átalakuló fegyvert és számos emberfeletti képességet használva kell barangolnunk, miközben egyre több titokra derül fény. A Remedy Entertainment alkotásainak (Alan Wake, Max Payne, Quantum Break) kedvelői pláne ne hagyják ki!

Hirdetés

A letöltéshez kattints a játék nevére kicsit feljebb, vagy nyisd meg az Epic Games Store kliensét, és a játék adatlapján nyomj a GET gombra. Pár kattintás, és mehet is a móka. Ugyan a Genshin Impact is ki van emelve a főoldalon, de az eleve nem kerül semmibe; mindenesetre megéri kipróbálni. 

A jövő héten két játék jön: a Hell is Other Demons, illetve a szintén fantasztikus Overcooked! 2, ami a valaha volt egyik legjobb kooperatív játék.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)