Hirdetés

Az utóbbi évek legjobb Star Wars játékát szerezheted most meg ingyen

|

Ütős promócióval állt elő az Epic Games Store.

Hirdetés

Néhány hét, de legkésőbb egy hónap múlva várhatóan kezdetét veszi az Epic Games Store szokásos év végi promóciója, melynek keretében 24 óránk lesz lecsapni jobbnál jobb PC-s játékokra. Amíg erre várunk, szokás szerint hízlalhatjuk könyvtárunkat korábban megjelent, sikeres és kevésbé ismert tartalmakkal.

Erre a hétre a Star Wars Squadrons jutott, ami eredetileg 2020 októberében vált elérhetővé. A látványos és nagyon hangulatos játékban teljes mértékben a légi csaták kerülnek középpontba, játszhatunk online mások ellen, vagy végigküzdhetjük magunkat egy egyjátékos kampányon. Vezethetjük a Star Wars-univerzum számos legendás űrrepülőjét, köztük az X-szárnyúval és a TIE vadászgéppel.

Hirdetés

A könyvtárhoz adás menete egyszerű: a fenti linkre kattintva nyissátok meg az adatlapot (akár PC-ről, akár mobilról), nyomjatok a GET gombra, majd bejelentkezést követően a Place Orderre. Ha gépnél vagytok, indíthatjátok is a letöltést, ha még nem, akkor majd otthonról, bármikor, amíg az Epic Games Store létezik.

A jövő héten újra két játék jár majd, a Fort Triumph, valamint az RPG in a Box.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)