Hirdetés

Az Xbox Free Play Days keretében most ingyen lehetsz jakuza

|

Készítsd be a legjobb fehér öltönyt és kezdj el melegíteni a hangszálad: ez bizony kemény meló lesz.

Hirdetés

Talán most már ezt senkinek nem kell részletesen magyarázni: Xboxosként az Xbox Live Gold vagy az Xbox Game Pass Ultimate előfizetésért cserébe minden hétvégén kaphatunk egy kis csomagnyi játékot, melyeket aztán extra költség nélkül próbálgathatunk pár napig.

A választék változó, de az akciójátékok (és a japán sorozatok) rajongóinak most nem lesz okuk panaszra. Ezúttal a Yakuza 3 Remastered, a Yakuza 4 Remastered és a Yakuza 5 Remastered áll rendelkezésetekre.

Mindhárom címet korlátlanul pörgethetitek egészen hétfőig, amikor a konzol megőrzi majd a mentéseiteket, de folytatni nem tudjátok majd a játékokat.

Hirdetés

Ezt megkerülhetitek azzal, ha beszerzitek a az említett címek teljes verzióit, melyeket most egyébként is akciós áron tudtok beszerezni.

Ha még nem próbáltatátok a Yakuza sorozatot, akkor melegen ajánljuk, hogy egy próbakört legalább fussatok valamelyik résszel. Mindegyik epizódja csodálatos történeket mesél el brutális akcióval tálalva, egy nyílt városban, ahol számtalan szórakoztató apróság vár minden sarkon. Ne hagyjátok ki!

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)