Hirdetés

Az Xbox Free Play Days sportos és szerepjátékos hétvégén kínál

|

Akár kalandozni, akár motorozni, akár golfozni akarunk, erre most ingyen Xbox játékok segítségével lehetőségünk van a hétvégén.

Hirdetés

Ahogy minden hétvégén, úgy a Microsoft most is megtartja az Xbox Free Play Days varázslatos ünnepét, amin részt vehetnek azok, akik rendelkeznek Xbox Live Gold vagy Xbox Game Pass Ultimate előfizetésekkel.

Az akció lényege, hogy ingyen, megszorítások nélkül próbálhatunk ki Xboxos címeket, melyek közül most a Monster Energy Super Cross - The Official Video Game 4, az Outward, és a Golf with Your Friends kerültek a kosárba.

Hirdetés

Ezeket a játékokat most boldogan pörgethetitek majd egészen hétfőig, az elért eredményeiteket pedig megtarthatjátok és tovább is vihetitek majd a teljes verzióba, ha úgy döntenétek, hogy beszerzitek azt. A játékok (és DLC-ik) a Free Play Days alatt jóval olcsóbban beszerezhetők:

Az aktuális ajánlatok hétfő reggelig tartanak, így ha be akarjátok húzni valamelyiket, akkor ne késlekedjetek.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)