Hirdetés

Az Xbox Free Play napok most is kalandos hétvégét ígérnek ingyen játékokkal

|

Akár a Karib-tengerre vágysz, akár a mangák világának falvaira, most ingyen mehetsz kalandozni.

Hirdetés

A Microsoft folytatja szép hagyományát, amikor is ingyenesen elérhetővé tesz kettő vagy több játékot az Xbox Live Gold vagy Xbox Game Pass Ultimate előfizetőknek. A zöld csapat tagjai most a Port Royale 4-et, a Naruto to Boruto: Shinobi Strikert és a Dandara: Trials of Fear Editiont pörgethetik bérmentve.

Ahogy eddig, úgy most sem kell extrát fizetnetek a próbakörért, de október 11-én reggel bezárul majd a mókatár.

Hirdetés

Az ingyenes hétvége alatt elért eredményeitek persze ezúttal is megmaradnak, és ha úgy döntenétek, hogy behúzzátok a fentiek valamelyikét, akkor ezt most kedvezőbb árakon tudjátok megtenni.

Az ingyenes időszak és az akciós árak már élnek, és egészen pontosan hétfő reggel 9-ig tartanak. Ha bármelyik játék is érdekel benneteket a fentiek közül, akkor ne hagyjátok ki a lehetőséget.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)