Hirdetés

Az Xbox Free Plays hétvégi ingyenes játékához jól jönnek a barátok

|

Hívjátok össze a haverokat: a most hétvégi ingyen játékhoz szükségetek lesz egymásra.

Hirdetés

Ahogy az már a zöld csapatnál megszokott, a Microsoft ezúttal is tartani fog egy Xbox Free Play Days hétvégét az Xbox Live Gold vagy Game Pass Ultimate előfizetőknek.

Ezeken az alkalmakon a elérhetővé tesznek néhány játékot, melyeket az Xbox tulajdonosok ingyen letölthetnek és játszhatnak, bár ezúttal kicsit más lesz a menet. Ezen a hétvégén ugyanis csak egy játék jutott, de mivel a Dead by Daylightról van szó, így valószínűleg ezért kevesen fognak megharagudni.

Hirdetés

A Dead by Daylight egy évek óta működő online, asszimetrikus PVP élmény, ami a horror klasszikusok legismertebb karaktereit ereszti össze egy-egy hátborzongató pályán. A túlélőknek csapdába kell csalniuk a gyilkost, és el kell menekülniük előle, a gyilkosnak pedig le kell mészárolnia mindenkit.

Egy népszerű címről van szó, amit számtalan játékos próbált már ki világszerte, és nem véletlenül. Egy szórakoztatóan hátborzongató élményről van szó, amit most ingyen kipróbálhatunk, de kedvezményes áron, 4 945 forintért be is húzhatunk. Az akció ideje alatt a DLC-k is árait is levágták, így azokból is érdemes lesz válogatni.

A Free Play Days alkalom március 14-ig tart.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)