Hirdetés

Az Xbox Live Gold hétvégére megint ingyen játékokat hoz

|

Az előfizetőknek Valentin-napi programot biztosít a Microsoft.

Hirdetés

Visszatérő lehetőség a Microsoftnál, hogy az Xbox Free Play Days keretében egy-egy hétvégére ingyenesen játszható tesznek egyes címeket, amikkel aztán a megadott időszak alatt költségek nélkül lehet szórakozni, pusztán egy Xbox Live Gold vagy Game Pass Ultimate előfizetés szükségeltetik hozzá.

Miután a népharag hatására visszavonták a szolgáltatás árának emelését és bejelentették a februári ajándék címeket, most egy újabb ingyenes hétvége veszi kezdetét, így remélhetőleg a publikum kissé megnyugszik. Már csak azért is, mert egész jó címeket kapunk.

Hirdetés

Az említett szolgáltatások előfizetői tehát február 14-ig játszhatnak kötetlenül a következőkkel: az első a versenyjátékok szerelmeseit megcélzó Nascar Heat 5, a második a kooperatív patkányirtásra buzdító Warhammer: Vermintide 2 (amit mi is jó szívvel ajánlunk nektek), a harmadik pedig a Space Crew, ami egy űrben játszódó indie stratégia/szimulátor, a Bomber Crew utódja. 

Ha egyik sem szimpatikus nektek és van egy Nintendo Switch a háznál, akkor ott van B tervnek az Overcooked 2, illetve a PlayStation Plus februári felhozatala is. Ti mivel fogtok játszani a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)