Hirdetés

Az Xbox Live Gold négy februári játékából háromról valószínűleg még nem is hallottál

|

Az egyik legalább tényleg jó, igaz, csak a kalandjátékok kedvelőinek fog tetszeni.

Hirdetés

2022 februárjában a PlayStation Plus felhozatala sem lesz túl erős két rétegjátékkal és egy önállósított DLC-vel, de még így is jobb ajándékokat kapnak a kék táborhoz tartozók, mint az Xbox Live Gold előfizetői. Ahogy azt megszokhattuk, a Microsoft szolgáltatásához járó ajándékok most sem teszik csábítóbbá a szolgáltatást, de a Game Pass miatt ismét megbocsátóak tudunk lenni.

Akinek van Xbox Live Gold vagy Game Pass Ultimate előfizetése, ezúttal is négy játékkal gazdagodhat: kettő Xbox One-ossal és kettő Xbox 360-assal, de mindegyik működik későbbi gépeken a visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően.

Hirdetés

Február 1. és 28. között mindenki ingyen megszerezheti a Broken Sword 5: The Serpent's Curse-t, ami egy egész korrekt retro kalandjáték. Február 16-tól március 15-ig az Aerial_Knight's Never Yield nevű ugrándozós-csúszkálós akciójátékot húzhatjuk be, ami, ahogy azt az Xbox is kiemelte, nagyjából olyan hosszú, mint egy átlagos akciófilm.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Ezekhez társul február 1-től 15-ig a Hydrophobia, és február 16-tól 28-ig a Band of Bugs. Előbbi egy külső nézetes túlélő-kaland, amiben a víz központi szerepet játszik, utóbbiban pedig bogarakkal kell más bogarakra lövöldöznünk.

Vonz bármelyik titeket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)