Hirdetés

Az Xbox márciusi ingyenes játékai között magyar fejlesztésű is lesz

|

Az elmúlt hónapokhoz képest minőségben és mennyiségben javult a Games with Gold kínálata.

Hirdetés

Rengeteg kritika éri a Microsoftot amiatt, hogy a Game Pass-előfizetőkhöz képest másodrangú felhasználókként kezeli azokat, akik a játékbérlésért ugyan nem akarnak fizetni, ellenben minden hónapban kicsengetik az online multiplayer árát (e követelmény alól csak a free-to-play címek jelentenek kivételt, de csak nemrég kerültek ki ebből a körből), és nem bánnák, ha az ajándék játékok nem rendszerint a bödön legaljáról kerülnének elő.

Az utóbbi hónapok goldos címei tükrében a márciusi felhozatal viszont kimondottan erősnek hat, ráadásul ezúttal nemcsak két Xbox One-os játékot adhatunk hozzá a gyűjteményünkhöz, hanem hármat, köztük egy magyar fejlesztésűvel.

Hirdetés

Utóbbi nem más, mint a Kite Games műhelyében készült Sudden Strike 4 - Complete Collection. A második világháborús RTS-t március 1. és 31. között húzhatjuk be, méghozzá az összes DLC-vel együtt. Szintén ebben az időszakban elérhető a Trüberbrook című, stop-motion filmekre emlékeztető szürreális kalandjáték, amit a Twin Peak és az X-Akták ihletett. Március 16. és április 15. között pedig egy újabb kaland, a Lamentum kelleti magát, csak ez már pixelartos stílusban, és főként azoknak szól, akik kedvelik a horrort.

Ti kipróbáljátok majd valamelyiket?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)