Hirdetés

Az Xbox-tábor ingyen kap adrenalinfröccsöt a hétvégén

|

Nagyon erős a hétvégi Free Play Days felhozatal, kár lenne kihagyni.

Hirdetés

A Microsoft nemrégiben bejelentette, hogy radikálisan megváltoztatja a Games with Gold programot, aminek érthetően sokan nem örülnek, a Free Play Days azonban továbbra is él és virul, ezen a hétvégén is rendkívül erős címeket próbálhatnak ki az Xboxos játékosok mindenféle költség nélkül.

A játékok július 7. és 10. között elérhetőek minden Xbox Live Gold és Game Pass Ultimate előfizetőnek. A hétvégén ingyenesen játszható a Saints Row IV: Re-Elected, ami egy tökéletes alkalom arra, hogy meghozza a játékosok kedvét a féktelen őrülethez, amiről elhíresült a sorozat. Nyilván nem véletlen az időzítés sem, hiszen a Saints Row sok év kihagyás után jövő hónapban végre egy új epizóddal tér vissza.

Hirdetés

Ingyenes lesz továbbá a The Crew 2, a Ubisoft versenyzős játéka, ami az utódnál jóval bővebb, nem csak autókkal, hanem más vízi, szárazföldi és légi járművekkel is rendelkezik. Végül, de nem utolsósorban pedig ott az Assetto Corsa Competizione, ami egy vérbeli szimulátor, ami nemrég a figyelem középpontjába is került az Nemzetközi Automobil Szövetség döntése miatt.

Szerencsére a Microsoft van olyan kedves és mindig le is értékeli az érintett játékokat, ez most sincs másképp. A Saints Row 3990 helyett 595 forint, a The Crew 2 pedig 16000 helyett mindössze 3200, továbbá a különleges kiadásai és a Season Pass is akciós.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)