Hirdetés

Az Xbox-tábor zombikra és vadállatokra is ingyen vadászhat a hétvégén

|

A következő napokban a Microsoft kalandra hívja az Xbox Live Gold és Game Pass Ultimate előfizetőket.

Hirdetés

Az Xbox Free Play Days egy szép és támogatandó hagyomány a Microsoft részéről, melynek köszönhetően az Xbox Live Gold és Game Pass Ultimate előfizetők kipróbálhatnak néhány címet extra költségek nélkül. Ezen a hétvégén, vagyis június 23. és 26. között a Dead Island sorozat egyik részében és egy vadászós játékban merülhetnek el az Xbox One és/vagy Xbox Series X/S tulajok. 

Az e heti ingyenes móka egészen pontosan a Dead Island: Riptide és a theHunter: Call of the Wild című videojátékokra vonatkozik. Előbbi a Techland 2013-ban megjelent zombis akció-szerepjátéka, amely a Dead Island sztoriját folytatja, utóbbi pedig egy atmoszférikus, nyitott világban játszódó vadászjáték, amiben nemcsak lövöldözni kell, hanem be is kell cserkészni a vadakat egyedül vagy akár másokkal együtt. Az ingyenes időszak lejártával az elért eredmények továbbvihetők, ha a beszerzésük mellett döntünk, az egyik cím árcédulájából ráadásul sokat le is faragtak. 

Hirdetés

A minden DLC-t tartalmazó Dead Island: Riptide Definitive Edition 85 százalékkal kerül kevesebbe, ennek köszönhetően most 3990 forint helyett 595 forintért lehet lecsapni rá, a theHunter: Call of the Wild pedig bár nem akciós, így a teljes 5990 forintos árért kínálják, de szerepel a Game Pass kínálatában (PC, konzol), szóval aki előfizetett a szolgáltatásra vagy tervezi, az megkaparinthatja ott. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)