Hirdetés

Az Xbox tulajok ezen a hétvégén ingyen sportolhatnak és vadászhatnak

|

A zöld csapat szolgáltatásainak köszönhetően ismét három játékot pörgethetünk ingyen a hétvégén.

Hirdetés

Az Xbox Free Play Days egy szép hagyomány a Microsoftnál, melynek köszönhetően az Xbox Live Gold és Game Pass Ultimate előfizetők kipróbálhatnak pár címet extra költségek nélkül. Ezen a hétvégén a Biomutant, a PGA Tours 2k21 és a Hunting Simulator 2 kerültek terítékre.

Mindhárom játékot letölthetitek és mindenféle megkötés nélkül játszhatjátok mától egészen hétfő hajnalig. Ahogy az lenni szokott, most is megmarad majd minden eredményetek, és ha szeretnétek folytatni a kalandjaitokat, akkor később ott vehetitek fel a fonalat, ahol tartottatok az ingyenes próbahétvége után.

Hirdetés

A Free Play Days alatt egyébként a fenti címek akcióssá is váltak, így most nyomott áron szerezhetitek be őket.

Ha a listából bármelyik érdekesnek tűnik számotokra, akkor most csapjatok le rájuk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)