Hirdetés

Az Xbox tulajok ingyen verekedhetnek ezen a hétvégén

|

Az Xbox csapata összeválogatott három játékot, melyeket extra költség nélkül tölthetünk le és játszhatunk a következő napokban.

Hirdetés

Aki rendelkezik Xbox Live Gold- vagy Xbox Game Pass Ultimate-előfizetéssel, az már valószínűleg pontosan tudja, hogy mit takar a Midrosoft Free Play Days kezdeményezése. A redmondiak heti rendszerességgel előkaparnak 2-3 vagy akár több játékot is, melyeket aztán ingyen nyúzhatunk a következő hétfő reggeléig.

A mostani hétvégét a srácok nagyrészt bunyós címekkel töltötték fel. Vár ránk a WWE 2K23 és a Dragon Ball FighterZ, de akinek nincs kedve verekedni, annak ott lesz a Descenders című árkád bringás móka.

Hirdetés

Aki megkedvelte valamelyik játékot a Free Play Days alatt, az be is szerezheti választottját, most nyomott áron.

Ha pedig kíváncsiak vagytok, hogy a Dragon Ball FighterZ-ben mire képesek a profik, ne felejtsetek el ránézni az EVO csatornáira, mivel ezen hétvégén zajlik az év legnagyobb, verekedős játékoknak szentel versenysorozata.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)