Hirdetés

Az Xboxos tábort a messzi-messzi galaxisba viszi a Free Play Days

|

A zöld csapat most hétévégére is kapott egy maréknyi játékot, amiket ingyen pörgethetnek.

Hirdetés

Az Xbox One és Xbox Series X/S tulajdonosok már hozzászokhattak a hétvégéken esedékes Free Play Days akciókhoz. Az esemény részeként a Microsoft elérhetővé tesz néhány játékot az Xbox Live Gold és Game Pass Ultimate előfizetőknek, melyeket aztán extra költség nélkül jászhatnak.

Most a Tennis World Tour 2, a West of Dead és a szívünknek igen kedves Star Wars: Squadrons címek kerültek terítékre, melyeket az Xboxos játékosok korlátozások nélkül pörgethetnek egészen hétfőig.

Hirdetés

Mint a legtöbb Free Play Daysbe beválogatott játékot, most a fentieket is olcsóbban lehet beszerezni az Xbox online üzletén keresztül.

Ha kipróbáljátok a fentiek valamelyikét, akkor természetesen minden eredményeteket megtarthatjátok arra az esetre, ha esetleg később tervezitek majd folytatni kalandjaitokat.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)