Hirdetés

Barátságos sportolás, és hétvégi démonirtás várja ingyen az Xbox tulajdonosokat

|

Akinek még nincs programja a hétvégére, az gyorsan hívja össze a haverokat. A mostani ingyenes játékok társaságban lesznek igazán mókásak.

Hirdetés

Mint minden hétvégén, úgy most is tart Free Play Days eseményt az Xbox csapat. Aki rendelkezik a zöldek valamelyik releváns konzoljával, az egy Xbox Live Gold vagy Game Pass Ultimate tagságért cserébe kipróbálhat pár játékot minden hét utolsó napjain. Ezúttal a Golf With Your Friends és a Diablo III: Eternal Collection párosára esett az illetékesek választása. A Free Play Days már elindult, és szeptember 19-én reggel ér majd véget.

Aki letölti és kipróbálja az imént említett játékokat, az megtarthatja majd a mentéseit, de a kalandjait csak azután folytathatja, ha meg is vásárolta az adott címet.

Hirdetés

Szerencsére most ez jóval kevésbé terhelné meg a családi büdzsét, köszönhetően a Free Play Days alatt elérhető akcióknak.

  1. Golf With Your Friends - 1650 Ft (6 600 helyett)
  2. Diablo III: Eternal Collection - 6925 Ft (20 990 helyett)

Amennyiben rendelkeztek előfizetésekkel, úgy nincs más dolgotok, mint letölteni és addig nyúzni a játékokat, amíg szeretnétek, vagy ameddig az ingyenes próbaidőszak tart. Ti adtok nekik egy esélyt?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)