Hirdetés

Battlefielddel és teniszezéssel vár az Xbox ingyenes hétvégi akciója

|

A multis háború és a sportjátékok szerelmesei is örülhetnek a Free Play Days e heti választékának.

Hirdetés

A Microsoft szerencsére nem unja még a Free Play Days, azaz az Ingyenes játéknapok promóciót, melynek keretében hétvégente felajánlanak néhány ingyenesen tolható címet az Xbox Live, és így a szolgáltatást tartalmazó Game Pass Ultimate előfizetőinek is.

A szívünknek kedves tételeket aztán kedvezményesen vásárolhatjuk meg, így dupla öröm, hogy ezen a héten az egyik legjobb Battlefield is bekerült a kínálatba.

Hirdetés

Az augusztus 12-től augusztus 15-ig tartó akció keretében a következő játékokat tették ingyenessé, illetve értékelték le:

  • Battlefield 4: 5 990 helyett 1 495 forint forint (Game Pass Ultimate előfizetőknek egyébként is a csomag része), illetve 2 990 forint helyett teljesen ingyenes hozzá a Second Assault DLC.
  • Neon Abyss: 6 145 helyett 3 990 forint (Game Pass Ultimate előfizetőknek egyébként is a csomag része)
  • AO Tennis 2: 19 100 helyett 5 730 forint.

A legtöbbet tehát az Australian Open tenisztorna videójátékos feldolgozásán spórolhatunk, ha nagyon megtetszik az ütögetés.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Jó-jó, nyilván nem ez a Free Play Days legerősebb hétvégéje, de a BF4 az új rész érkezése előtt jó kis kóstoló lehet azoknak, akik csak Xbox Live-ra fizettek elő, és nem próbálták még a szériát. A kedvezményes betárazásra viszont a napokban van egy sokkal jobb lehetőség is, mivel rengeteg Ubisoft/Bethesda játék kapott komoly leárazást a boltban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)