Hirdetés

Bitang erős címekkel játszhatnak a hétvégén az xboxosok

|

A Microsoft alaposan belehúzott, ezekre a játékokra nem elég egy hosszúhétvége.

Hirdetés

Ahogy azt már megszokhattuk a hétvégék közeledtével, menetrendszerűen most is befutott a legfrissebb Xbox Free Play Days kínálat. Időnként igazából semmi látnivaló nincs, most azonban tényleg AAA játékokat lehet kipróbálni, és jelentősen olcsóbban megvenni, mint egyébként.

A sportrajongók, az adrenalinfüggők, a nagy túlélők és a különleges lövöldéket kedvelők is örülhetnek.

Hirdetés

Akik a hétvégén az Xboxuk előtt terveznek tölteni időt és rendelkeznek Xbox Live Gold vagy Xbox Game Pass Ultimate előfizetéssel, azok ingyen próbálhatják ki a Hunt: Showdownt, a Conan Exiles-t, a Madden NFL 23-at és a Riders Republic-ot is.

A legjobb az egészben, hogy a hétvége során elért eredmények, achievementek és minden egyéb előrehaladás is megmarad, ha pedig megtetszett egy cím, jóval az eredeti ára alatt lehet rá lecsapni:

Ha valamelyikre lecsapnátok, érdemes körülnézni a kiegészítői között is, hiszen általában ezek is le vannak értékelve. A Riders Republic esetében például a nagyobb kiadások és a tartalmi bővítések is 50-60%-kal olcsóbbak, szóval most igazán megéri beruházni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)