Hirdetés

Ezen a hétvégén több játékot is ingyen játszhatsz Xbox One-on

|

Ha van egy Xbox Live Gold vagy egy Game Pass Ultimate előfizetésed, akkor bőven lesz mivel játszanod a hétvégén.

Hirdetés

Egészen változatos kínálat várja most azokat a magatehetetlen Xbox játékosokat, akik úgy érzik, nincs már egyetlen játék sem a könyvtárukban, amit örömmel piszkálnának meg karantén idején. Négy, teljesen különböző stílusú ingyen játék lehet most a miénk korlátozott ideig, hogy belekóstolhassunk a szörnyvadászatba, az autóversenyzésbe, vagy éppen az űrcsaták világába.

Hirdetés

Ezen a hétvégén (vagyis április 23-ig) minden Xbox tulajdonos ingyen nyomhatja a Borderlands: Game of the Year kiadását, és ha két nap nem lenne elég az akcióból, akkor be is húzhatja azt nyomott áron. A GOTY csomag tartalmazza az összes DLC-t, így pár ezer forint fejében a teljes élmény a tiéd lehet, már ha az ingyenes hétvége után is folytatnád a kalandot.

A Borderlandsen kívül egyébként még a Starlink Atlas, az F1 2019 és a Warhammer: Chaosbane is mind ingyenesen játszhatóak a hétvégén, illetve kisebb-nagyobb akciók keretén belül szintén megvásárolhatóak. Az ingyen mókához egy Xbox Game Pass Ultimate vagy Xbox Live Gold előfizetésre lesz szükség, de ha korábban nem próbáltad ki a szolgáltatást, akkor az első hónap egyébként is 1 euróba kerül. Érdemes élni a lehetőséggel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)