Hirdetés

Csak nem megérkeztek az Epic Games Store e heti ingyen játékai?

|

Hát hogy, hogy nem, bizony itt vannak, rögtön kettő.

Hirdetés

Rutinos ajándékgyűjtögetők már jól tudják, hogy ha eljön a csütörtök délután 5 óra, az Epic Games Store-ban változik az épp ingyen kínált játékok felhozatala. Így van ez már évek óta, így lesz a jövő héten is, meg azután is, de mi azért szólunk, nehogy pont valami olyanról maradjatok le, amire régóta pályáztok.

Valószínű, hogy az e heti ajándékokat nem sokan szemelték ki előre, de épp ezért érdemes rájuk vetni egy pillantást. Az egyik az Adios, melyben egy disznótenyésztő szemszögéből játszhatunk, aki megelégeli, hogy a maffia a hullákat az ő malacaival eteti meg, ezért szembeszáll velük, ami nyilván mindenféle bonyodalmakhoz vezet.

Hirdetés

A másik a Hell is Others, egy felülnézetes PvPvE horrorjáték, amiben egy pokoli városban kell felfedezni, vadászni és gyűjtögetni. Főszereplője Adam, aki csak úgy maradhat életben és tarthatja épségben egyetlen társát, a bonsai fáját, ha vért szerez. Minden más játékosnak is pontosan ez a célja, de a gép által irányított szörnyek sem kegyelmeznek.

A letöltés egyszerű: kattints valamelyik linkre, ott a GET gombra, majd bejelentkezés után a Place Orderrel véglegesítheted a folyamatot. Letölteni ráérsz, ha PC-hez érsz.

Erős lesz a jövő hét: a City of Gangsters mellett a Dishonored: Death of the Outsider érkezik a promócióba.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)