Hirdetés

Cyberpunk 2077-es cuccokat osztogat a GOG

|

Legutóbb witcheres cuccokat húzhattunk be ingyen, most a CD Projekt RED új játékán, a Cyberpunk 2077-en a sor.

Hirdetés

Bár novemberre csúszott a Cyberpunk 2077, mégis szinte naponta beszélünk róla, a holnapi Night City Wire bemutató után pedig ez valószínűleg a közeljövőben is csak erősödni fog. Ráadásul nem ez az egyetlen újdonság a stúdió sci-fi szerepjátékával kapcsolatban, és most nem a Cyberpunk 2077 képregénysorozatra kell gondolni. 

Hirdetés

Legutóbb a GOG The Witcher lootot adott ajándékba, most pedig a Cyberpunk 2077 Goodies Collectiont húzhatjuk be ingyen. Ebben megtalálhatunk korábban kiadott és új cuccokat is: nyomtatható poszterek, digitális háttérképek, képek, borítók, bandagraffitik, steelbook artok és koncepciós rajzok várják, hogy július 4-ig lecsapjatok rájuk. 

Ehhez nem kell mást tennetek, mint a GOG.com-ra ellátogatva felül megkeresni a Cyberpunk Free Goodies felirat mellett a "Get it FREE" gombot, majd erre kattintva bejelentkezni. Ezt követően a Goodies Collection rövid időn belül fel fog bukkanni a gyűjteményetekben. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)