Hirdetés

Cyberpunk és motorverseny ingyen? Ez a hétvége sem lesz unalmas!

|

A most esedékes Free Play Days kifejezetten azoknak fog kedvezni, akik élvezik a cyberpunk műfaját, vagy rajonganak a motorokért.

Hirdetés

Mint minden hétvégén, úgy a Microsoft most is ingyen elérhetővé tesz pár játékot, melyeket az Xbox Live Gold és Xbox Game Pass Ultimate előfizetők extra költségek nélkül élvezhetnek. A választott címeket péntektől hétfő reggelig lehet pörgetni, minden korlátozás nélkül. Kisebb-nagyobb címek is akadnak rendre a kínálatban, ezúttal három játékot is pörgethetünk a zöld csapat konzoljain, ezek pedig a Scarlet Nexus, a TT Isle of Man Ride on the Edge 2 és a The Ascent, amely az egyik legérdekesebb cyberpunk kaland, amelyben az utóbbi időben részünk lehetett, tényleg csak ajánlani tudjuk nektek, hogy tegyetek vele egy próbát.

Hirdetés

A fenti trió minden darabját pontosan hétfő reggel 8-ig játszhatjuk ingyen. Utána csak vásárlás után folytathatjuk a kalandjainkat, de a háromból szerencsére kettőt most nyomott áron szerezhetünk be, ha hosszú távra szeretnénk bebiztosítani a választott kedvencünket.

A motorozás szerelmeseinek sajnos még mindig teljes, 13 900 forintos árat kell fizetniük a TT nyújtotta száguldásért, de legalább kipróbálni nem kerül most semmibe az élményt, ez sem rossz játék.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)