Hirdetés

Decemberben is négy játékot kapnak az Xbox Live Gold előfizetői

|

Két Xbox One-os cím mellé két Xbox 360-asat ad a Microsoft.

Hirdetés

Mostanra alighanem mindenkinek leesett a tantusz, hogy önmagában az Xbox Live Gold-előfizetés már sokkal kevésbé vonzó, mint néhány éve, amikor még szinte minden hónapban AAA kategóriás játékokkal hálálta meg a Microsoft a hűségünket.

Azóta egyértelműen az Xbox Game Pass felé tolódott a hangsúly, az újabb, izgalmasabb, jobban eladható szolgáltatásba érkeznek az ütős tartalmak, a Games With Goldnak (magyarul Játékok Golddal) már csak a resztli jut.

Hirdetés

Aki azt remélte, hogy a lehangoló novemberi kínálat után (pláne annak fényében, hogy az Xbox 20. évfordulóját ünnepeltük) és a karácsony közeledtével kompenzálja majd az előfizetőket a Microsoft, az megint csalódni fog, mert is csak az alsóbb polcokról sikerült játékot választani.

Xbox One-os katalógusunk december 1-je és 31-e között a The Escapists 2-vel, december 16-a és január 15-e között pedig a Tropico 5 - Penultimate Editionnel bővül. A klasszikus vonalat ezúttal az Orcs Must Die! és az Insanely Twisted Shadow Planet képviseli az előbbire december 1-je és 15-e között tehetjük rá a mancsunkat, míg az utóbbi december 16-tól 31-ig marad elérhető.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)