Hirdetés

Dupla ajándékkal vár az Epic Games Store ezen a héten, már töltheted is az újdonságokat

|

Korábban úgy tűnt, most csak egy játék lesz, de gyorsan betoltak egy másodikat is.

Hirdetés

A múlt héten és az aktuális hét első felében a sakkozás és a csatahajók kedvelői találhattak maguknak elfoglaltságot az Epic Games Store ajándékaival, de ahogy az már mindenki számára ismert, csütörtök 17:00-tól két másik játék várja azokat, akik hajlandóak az ingyen lootért párat kattintani.

Ezek egyike a The Silent Age, egy posztapokaliptikus point and click kalandjáték, amiben időutazást használva deríthetünk fel egy rejtélyt, méghozzá az emberiség eltűnéséét. A főszereplő egy karbantartó, Joe, aki 1972 és 2012 között utazgatva oldhat meg fejtörőket. Ötletes és hangulatos, a műfaj kedvelői mindenképp adjanak egy esélyt neki.

Hirdetés

A másik ajándék a Tunche, amiben Rubi és barátai a hatalmas címszereplő lény tettei mögött meghúzódó okokat kutatják, hogy az Amazonas békéjét visszaállíthassák. Roguelike akciójáték, kellemes dizájnnal.

Mindkettőt a linkekre kattintva, majd a játékok adatlapján a GET gombra bökve szerezhettek meg, bejelentkezés után a Place Orderrel véglegesítve a folyamatot.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)