Hirdetés

Egész hétvégén ingyenesen játszható az egyik legjobb kooperatív akciójáték

|

Új kiegészítővel gazdagodott a Warhammer: Vermintide 2, ennek örömére a Fatshark mindenki előtt szélesre tárta a kapukat.

Hirdetés

Ha lemaradtá a GameStar vagy a PC World azon lapszámáról, amelyikhez annak idején ajándékba adtuk a Warhammer: Vermintide 2-t, akkor itt a remek alkalom, hogy ingyen kipróbáld a nem titkoltan a Left 4 Dead által is ihletett kooperatív patkányirtást. Vasárnapig ugyanis a Steamen szabad a rablás, még a frissen debütált Chaos Wastes kiegészítő tartalmait sem zárták el az érdeklődők elől, elvégre azok alapból ingyenesek.

A Fatshark egyébként fenemód elégedett a bővítmény szereplésével, mert 48 óra leforgása alatt a legnépszerűbb játékmódok közé verekedte magát, és három éve, vagyis a Vermintide 2 rajtja óta nem látott magasságba tornázta a játékosszámot.

Hirdetés

Úgy tűnik tehát, sokaknak bejön, hogy az Örökkévalóság Citadellájához (Citadel of Eternity) vezető zarándokútra nem vihetjük magunkkal a vérrel és verítékkel megszerzett felszerelésünket, tehát úgy vágunk neki a kalandnak, mint a játék megjelenésekor: majdhogynem pőrén. Ráadásul nem ez az egyetlen új, játékélményt befolyásoló tényező, a Twitch-integráció révén már a nézőközönség is beleszólhat - természetesen szavazással -, hogy mi történjen legközelebb.

Amennyiben rákaptál a játék ízére, akkor örömmel konstatálhatod, hogy a Warhammer: Vermintide 2 árából 75 százalékot és a fizetős DLC-kéből 50 százalékot vágott le a Fatshark. Ezzel párhuzamosan az első rész, vagyis a Warhammer: End Times - Vermintide is olcsóbb lett 90 százalékkal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)