Hirdetés

Egész jók a májusi Games with Gold játékok, de csodára nem érdemes számítani

|

Ezúttal sem kapunk kifejezetten felsőpolcos címet, de kesergésre sem adott okot a Microsoft.

Hirdetés

Teljesen világos, hogy a Microsoft számára már nem bírnak akkora jelentőséggel a havi Games with Gold játék, mint amekkora figyelmet a Sony fordít a PS Plus kínálatára. Ennek oka végtelenül egyszer: Xbox fronton a Game Pass szolgáltatás kapja a maximális fókuszt. 

Ettől függetlenül persze azért május során is kapni fognak az előfizetők négy ingyenes játékot, az elmúlt hónapok gyérebbnek mondható felhozatala után pedig most tényleg egész jó címekkel dobnak meg bennünket.

Hirdetés

Május 1. és 31 között például az Armello, majd május 16-tól a Dungeons 3 lesz elérhető a  Xbox One és Xbox Series X|S tulajdonosoknak. Xbox 360-on a hónap első felében a Lego Batman, ezt követően pedig a Tropico 4 jár. Értelemszerűen a visszafelé kompatibilitásnak hála újabb konzolokon is futtatható lesz az utóbbi két játék.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)