Hirdetés

Egy 2019-es AAA akciójátékot húzhatunk be most az Epic Games Store-ból

|

Megérkezett a következő ajándék, ezt is érdemes a fiókodhoz adnod, ha még nem tetted!

Hirdetés

Az Epic Games idei ünnepi promóciója során sokkal több nagy költségvetésű játékot kaptunk, mint indie-t, és könnyen lehet, hogy ez a lendület már a végéig kitart. A tegnapi Prey-t ma egy másik remek játék követi, de lehet, hogy ezt néhányan már azért nem fogják tudni bezsákolni, mert 2021. júniusában lecsaptak rá. 

A mai ajándék a Remedy 2019-es alkotása, a Control, ami a csapat többi játékához hasonlóan egy természetfeletti elemekkel felturbózott thriller. Jesse Faden szerepében kell harcolnunk egy bizarr és meglepetésekkel teli épületben, különleges képességeket és egy átalakulni képes fegyvert használva.

Hirdetés

A játékot a szokott módon szerezhetitek be: kattintsatok a fenti linkre vagy nyissátok meg az Epic Games Store-t, aztán a Control adatlapján nyomjatok a GET gombra, és fejezzétek be a folyamatot. Ezt követően akár már tölthetitek is. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Holnap délután jelentkezünk a következő ajándékkal, négy lesz még összesen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)