Hirdetés

Egy bizarr, de nagy sikerű játékot ad ingyen a Steam

|

Összesített értékelései alapján Rendkívül pozitív a brazil fejlesztésű játék megítélése.

Hirdetés

2020-ban úgy vette kezdetét a Sludge Life pályája, hogy megjelenésekor rögtön ingyenessé tette a Devolver Digital az Epic Games Store-ban - 12 egész hónapra. Ha esetleg akkor nem szereztétek meg, most szintén anélkül csaphattok le rá, hogy bármennyit ki kellene érte fizetnetek.

Mivel érkezik a folytatás, a Devolver úgy döntött, egészen március 30-áig ingyen kínálja a brazil fejlesztésű játék steames változatát, amit egy kattintással beszerezhettek az adatlapról, csak a Fiókhoz adás gombot kell megtalálni.

Hirdetés

A játék központi témája a vandalizmus, egy szennyezett szigeten mászkálhatunk szabadon és találkozhatunk graffitisekkel, idiótákkal, mindenféle alakokkal. Nem vagyunk kötve, bármerre mehetünk és bármit tehetünk, akár maradhatunk otthon is és játszhatunk játékokat laptopon, vagy kimozdulhatunk fotózni. Három eltérő befejezéshez juthatunk el. Van külön gomb a fingásra.

Nagyjából 2-3 óra alatt befejezhető, de az élmény meglehetősen intenzív.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)