Hirdetés

Egy Call of Dutyt már biztosan kapnak a PS Plus előfizetők, még júniusig sem kell várni

|

Már a holnapi napon letölthetitek a PS Plus legújabb ingyenes játékát, ami ezúttal egy remek Call of Duty epizód lesz.

Hirdetés

Nemrég írtunk arról, hogy elvileg kiszivárgott az egyik ingyenes júniusi PS Plus játék, mai nem más lesz, mint a 2018-as Spider-Man. Nos, ha a friss hírek nem is cáfolták meg ezt konkrétan, de azért eléggé lecsökkentették Pókember felbukkanásának valószínűségét. 

Hirdetés

Alig pár perce a hivatalos PlayStation Magyaroszág Facebook oldalon jelent meg egy posztban a hír, miszerint a Call of Duty: WWII lesz az egyik ingyenes júniusi PS Plus játék, ráadásul a második világháborús CoD-ot már május 26-tól, tehát a holnapi naptól le is lehet tölteni. Elvileg hamarosan érkeznek majd infók a további júniusi felhozatalról, tehát a másik ingyen játékról is, ami persze még bőven lehet a nemrég kiszivárgott Spider-Man, de azért a friss bejelentés fényében már nem tűnik annyira valószínűnek az, hogy a Sony egy hónapban két ekkora címet dobna be. Persze minden elképzelhető. 

Örültök annak, hogy a Call of Duty: WWII-t már biztosan bezsákolhatjátok? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)