Hirdetés

Egy cyberpunk játék lehet most ingyen a tiéd

|

Nyári vására végéhez közeledve újabb játékot ajándékoz el a GOG.

Hirdetés

Harmadik hete zajlik már a GOG oldalán egy több mint 3500 kedvezményes ajánlatot tartalmazó nyári vásár, minek során akár 90 százalékkal az eredeti ár alatt is hozzájuthatunk úgy vadonatúj, mint kifejezetten régi alkotásokhoz. A zömükre külön-külön csaphatunk le, de több címet tartalmazó csomagok is akadnak, az olyan izgalmas megoldásokról nem beszélve, mint amikor az egyébiránt akciós játék mellé ingyen hozzácsapnak egy DLC-t.

De említhetném a minap debütált Blade Runner: Enhanced Editiont is, amelynek vásárlói megkapják az eredeti változatot is, felár nélkül. Ha pedig rendelkeztek már az utóbbival, akkor az új kiadás árából jön le 50 százalék. Ez az ajánlat, akárcsak az egész vásár június 27-éig tart.

Hirdetés

Természetesen azok sem jártak rosszul, akik pusztán azért keresték fel a CD Projekt piacterét, hogy a vásárral párhuzamosan osztogatott ajándék játékokat zsebeljék be. Olyan címek kerülhettek a kollekciójukba az elmúlt hetekben, mint a Sanitarium, a Venetica - Gold Edition, a Shantae and the Pirate's Curse, a Beautiful Desolation, a Flashback és most a VirtuaVerse.

Ez utóbbi egy tradicionális point & click kalandjáték, még a pixelekben dús látványvilága is a műfaj aranykorát idézi, ugyanakkor sokkal frissebb, mint azt első pillantásra gondolnák, hiszen 2020 májusában jelent meg a Theta Division alkotása.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A játék megszerzéséhez klikkeljetek a fenti linkre, utána nyomjátok meg a "Go to giveaway" gombot. Ezt követően görgessetek lejjebb, majd kattintsatok a "Yes, and claim the game" gombra, és máris a kosaratokban landolt az ajándék. Fizessetek (kőkemény 0 forintot), majd elégedetten távozzatok a kasszától. Jó játékot!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)