Hirdetés

Egy darabig ingyen pörgethetjük a Borderlands 3-at Steamen

|

A Gearbox ezzel ünnepli, hogy a Borderlands 3 átlépte a 10 millió eladott példányt, ráadásul egy combosabb leárazást is élesítettek az időszakban.

Hirdetés

Noha a Borderlands 3 messze nem sikerült tökéletesre, anyagilag mindenképp a megtérülő projektek között könyvelheti el a Gearbox, ugyanis az őrült hangulatú lövöldéből mostanra 10,5 millió példány talált gazdára. Aki esetleg nem volt benne biztos, hogy érdemes-e pénzt áldozni az űrbéli szerencsevadászok harmadik számozott kalandjára, az most öt napon keresztül pörgetheti, hogy megbizonyosodjon róla.

Hirdetés

Már elérhető Steamen az ingyenes próbaverzió, melyet letöltve most teljesen ingyen vethetitek bele magatokat a Gearbox fura humorú akció-orgiájába. Aki komolyan beleássa magát, az meglehetősen sokat felfedezhet Pandorából és az azt övező bolygórendszerből, hiszen egészen augusztus 12-ig, azaz jövő szerdáig tart az ingyenes időszak.

A játék egyébként elsőként Epic Games Store-on keresztül jelent meg, azonban egy idő után a Valve launcherébe is felkerült, ráadásul a fejlesztők szerencsére arra is odafigyeltek, hogy a két platform között működjön a cross-play. Aki tehát most elnéz Steamre az amellett, hogy teljesen díjmentesen kóstolhat bele a Borderlands 3-ba, az ingyenes időszak alatt féláron szerezheti be a kalandot, ha esetleg nagyon rákapna az aprítás ízére.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)