Hirdetés

Egy egészen különleges játék ingyenes most az Epic Games Store-ban

|

A sztoriközpontú játékok kedvelői fogják tudni értékelni elsősorban.

Hirdetés

Nemrég kiderült, mennyit fizetett az Epic Games azért, hogy bizonyos játékok ingyen legyenek elérhetőek az Epic Games Store-ból - érdekes volt látni, mennyit ért meg a kiadónak egy-egy cím, és mennyivel többet kaptak a nagyok. 

Ezen a héten is egy indie fejlesztő alkotását húzhatjuk be. A The Lion's Song egy történetvezérelt kalandjáték, melyben a XX. század elején járunk. Osztrák művészeket és tudósokat ismerhetünk meg, akikről epizódról epizódra több derül ki, megtudhatjuk, hogyan próbálnak inspirálódni és milyen belső küzdelmeket vívnak.

Hirdetés

A játék letöltéséhez nyissátok meg PC-n az Epic Games Store kliensét, és keressetek rá, vagy kattintsatok a linkre feljebb. Ezután a GET gomb vezet el titeket a kosárhoz, majd pár további kattintást követően már bele is vághattok a kalandba.

Azt még nem tudni, hogy mi lesz a következő játék, az Epic újra titkolózik. Ez azt is jelezheti, hogy valami nagy dobásra számíthatunk ismét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)