Hirdetés

Egy elképesztő trilógiával zárul az Epic Games Store ünnepi ajándékesője

|

Az Epic Games Store utolsó ingyenes játéka valójában egy három kalandból álló csomag és ütős lezárása az ünnepi promóciónak.

Hirdetés

Valószínűleg csak a világ legkeserűbb grincsei azok, akiknek nem tette kicsit édesebbé a karácsonyát az a rengeteg ingyenes játék, köztük egészen friss AAA címek, amiket az Epic Games Store-tól ajándékba kaptunk az ünnepek alatt. De ahogy minden jónak, egyszer ennek is vége szakad, a normális heti rotációra (amivel még mindig elég jól járunk, ha belegondoltok) pedig egy ütős csattanóval állunk vissza.

Így a legújabb ingyenes ajánlat már nem az utóbbi két hétben megszokott egy napig, hanem megint egy hétig érvényes, tehát egészen január 6-án délután 5 óráig lecsaphattok rá.

Hirdetés

A digitális áruház kliensében, vagy weboldalán pedig ezúttal is érdemes rátenyerelni a "Get" gombra, ugyanis Lara Croft legújabb trilógiáját, azaz a 2013-as Tomb Raider rebootot, a Rise of the Tomb Raidert, és a Shadow of the Tomb Raidert kaphatjuk meg egy csomagban.

Reméljük, lesz alkalmatok hamarosan elmélyedni Lara kalandjaiban, ha pedig végeztetek volna a trilógiával, látogassatok vissza a GSO-ra, ugyanis minden ingyenesen megszerezhető játékról beszámolunk az oldalon egy külön rovatban.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)