Hirdetés

Egy hatalmas homokozót és egy legendás taktikai játékot ad jövő héten ingyen az Epic Games Store

|

Miközben elpakoljátok a heti ajándékokat, ne felejtsétek el felírni valahová a jövő heti érkezőket sem. Komoly címeket zsákolhattok majd be néhány nap múlva.

Hirdetés

Ha másért nem is, akkor az ingyenes játékokért minden héten érdemes legalább egyszer felkeresni az Epic Games Store-t. Ugyan nem minden alakalommal várnak csodálatos AAA kategóriás címek az ajándékkosárban, azért a kisebb lélegzetű alkotásokat sem érdemes egy vállrándítással, közönyösen félresöpörni.

Most például két nagyon érdekes indie csodát markolhattok fel a Spirit of the North és a The Captain képében. A következő heti ajándékkosár tartalma azonban tagadhatatlanul érdekesebb lesz.

Hirdetés

Szeptember 22-től mindenki ingyen behúzhatja majd a hatalmas sikert aratott ARK: Survival Evolved című túlélő sandboxot, ahol egy dínók lakta világban kell menedéket építenünk és összeszednünk az életben maradáshoz szükséges alapanyagokat. Persze rengeteg kaland és felfedezni való is vár minket a homokozóban, ha az alapokat sikerült biztosítanunk magunknak.

A másik ajándék játék a szerepjátékok és társasok szerelmeseinek szól: a Gloomhaven az egyik legsikeresebb keresztezése volt a TTRPG és táblás játékok műfajának, így a digitális verziója is megérdemli a figyelmet. Az adaptáció hangulatos és ötletes taktikai játékként öltött alakot, amelyben dungeonokat járhatunk be egy maréknyi karakterrel.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

A fenti játékok szeptember 22-től szeptember 29-ig lesznek ingyenesek. Ne felejtsétek majd el behúzni őket, ha a boltban jártok, de a biztonság kedvéért szólni fogunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)