Hirdetés

Egy helyett két ingyen játékot fog adni az Epic Games Store

|

Kevéssel ezelőtt még úgy tűnt, hogy ezen a héten egyetlen ajándékkal kell majd beérnünk.

Hirdetés

Évek óta hiábavalóan próbálkozik megtörni a Steam hegemóniáját a PC-s piac felett, de a Tencent hátszelét is élvező Epic Gamest nem olyan fából faragták, hogy egykönnyen feladja. A Fortnite és az Unreal Engine bevételeinek hála még nagyon sokáig folytathatja azt a gyakorlatot, hogy heti rendszerességgel egy vagy több ajándék játékkal lepje meg az Epic Games Store látogatóit.

Múlt héten a Chess Ultra, valamint a World of Warhips iránt érdeklődő játékosoknak erőteljesen javasolt Starter Pack: Ishizuchi vált átmenetileg ingyenessé (ha siettek, még behúzhatjátok mindkettőt). És már az sem titok, hogy miből áll az e heti kínálat.

Hirdetés

Az Epic Games a Tunche című 2D-s akciójátékról hamar lerántotta a leplet, ám majdnem az utolsó pillanatig várt a második játék felfedésével. Utóbbi nem más, mint a 2015-ben debütált The Silent Age, egy mobilokra is megjelent point and click kalandjáték. Az időutazással megbolondított történet során (a harsány és élettel teli 1972-ből ugrunk a posztapokaliptikus jövőt ígérő 2012-be) egy Joe nevű takarító kezeslábasába bújva kell megakadályoznunk az emberiség kihalását.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)