Hirdetés

Egy hétig ingyen játszhatsz a Ubisoft egyik legkülönlegesebb játékával PC-n

|

Talán kevés ember maradt, aki még nem próbálta ki, nekik most remek lehetőség érkezett.

Hirdetés

Ha belegondolunk, hogy már 5 éve velünk van a For Honor, a Ubisoft online harcokra kihegyezett, több szempontból is formabontó játéka, akkor az öregedés terhe mellett az is eszünkbe juthat, hányszor, hányféleképpen biztosítottak már ingyenes játéklehetőséget számunkra. Ha akad olyan ember, akinek ez kimaradt, és PC-s játékosnak aposztrofálja magát népszámláláskor, az most kifejezetten örülhet a Ubisoft legújabb hírének.

Ha már itt van végre a játék várva-várt cross-play támogatása, akkor talán nem is lehet jobb lehetőség arra, hogy a PC-s tábor kicsit felszívja magát, és csatába induljon a konzolos haderők ellen, reccsenjen a pajzs, pattanjon a páncél, csorbuljon a penge! 

Hirdetés

A Ubisoft február 2. és 9. között ingyenes próbaverziót kínál a For Honorból, a PC-s játékosok a Ubisoft Connecten vagy az Epic Games Launcherben játszhatnak vele. Az egyhetes ingyenes ajánlat lehetővé teszi a játékosok számára, hogy brutális csatákban vegyenek részt másokkal, vagy megismerjék az egyes frakciók nagy harcosait a kampányban. A próbahét után már meg kell venni a játékot, ha folytatni akarjátok a kaszálást, de nem nagy áldozat az az 1500 forint, amit éppen az Epic Games Store-ban kérnek érte. 

Ti szeretitek a játékot? Vagy tesztek vele egy próbát most?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)