Hirdetés

Egy hétig ingyenes lesz a Call of Duty: Black Ops Cold War Zombies módja

|

A crossplaynek köszönhetően több platform játékosa is együtt zúzhatja majd az élőhalottakat a Black Ops Cold Warban.

Hirdetés

Noha a Call of Duty: Black Ops Cold War nem tudott felnőni a korábbi epizódhoz, azonban nem érdemes még leírni a Treyarch hidegháborús lövöldéjét, hiszen folyamatosan érkeznek a javítások és tartalmi frissítések, valamint az Activision ingyenes időszakokkal is készül, hogy becsalogassa az eddig vacilláló játékosokat.

Decemberben a különböző multis játékmódokat lehetett teljesen ingyen próbálgatni, ezúttal viszont a zombik kapják a főszerepet. 

Az Acitivision bejelentette, hogy január 14. és január 21. között bármiféle költség nélkül játszhatunk majd a Call of Duty: Black Ops Cold War Zombies részével, méghozzá mindegyik platformon, amire az alapjáték megjelent.

Hirdetés

Ehhez pedig nem kell mást tenni, csak az adott platform digitális boltjában megkeresni a "Zombies Free Access"-t, ezen keresztül ingyenesen ölhetjük majd a zombikat. 

A négyfős kooperatív mókát kínáló Zombies részeként élőhalottak hullámait irthatjuk majd a Die Maschine pályán, időre kell ólmot eresztenünk a ránk támadó rémségekbe a Crankedben, illetve egy duó próbára teheti tudását a PlayStation-exkluzív Onslaughtban is a hiperagresszív hordák ellen.

Természetesen más ingyenes időszakokhoz hasonlóan itt is továbbvihetjük azt, amit elértünk a trial alatt, ha úgy döntünk, hogy megvásároljuk a teljes játékot. A Call of Duty Black Ops Cold War PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, valamint Xbox Series X|S-re érhető el. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)