Hirdetés

Egy idei játék is van az Xbox Live Gold októberi ajándékai között

|

Alapvetően a horrorjátékoké most a főszerep, ha már egyszer közeleg a halloween, amit a járvány miatt senki nem ünnepelhet a megszokott módon.

Hirdetés

Szeptemberben egy egész korrekt felhozatalt kínált az Xbox Live Games with Gold, benne a The Divisionnel és a kultklasszikus de Blob 2-vel. Mondhatnánk, hogy előbbi csak annak nincs meg, aki tényleg el akarta kerülni, de általában ennél gyengébb a felhozatal, ennek is tudtunk örülni.

Most is inkább átlagos, mint kiemelkedő, de a helyzeten valamennyit javít, hogy a júniusban megjelent, a kritikusok által közepesre, a felhasználók által kicsit jobbra értékelt Maid of Sker is megtalálható a kínálatban,  október 16. és november 15. között húzhatjuk majd be.

Hirdetés

Egész hónapban bármikor megszerezhetjük a Slayaway Camp: Butcher's Cutot, ami egy jópofa logikai játék, középpontban egy sorozatgyilkossal, akit szerencsére mi irányítunk. Október 1. és 15. között az eredeti Xboxra megjelent Sphinx and the Cursed Mummyt, október 16. és 31. között az Xbox 360-as Costume Questet tehetjük a virtuális polcra.

Ezt csak mellékesen jegyezzük meg, de a Game Pass előfizetők közben a Forza Motorsport 7-nek és a Doom Eternalnak örülhetnek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)