Hirdetés

Egy igen különleges játék lett most ingyenes az Epic Games Store-ban

|

Ha szereted a bullet helleket, de a gépelés sem áll tőled távol, ezt mindenképp húzd be!

Hirdetés

Mindig jó, ha valakinek sikerül eltalálnia a tökéletes egyensúlyt, és valami olyat alkotni, ami egyszerre szórakoztat és készséget, tudást fejleszt (mint a Belgától a Királyok a házban vagy a teljes Platina lemez). Főleg mobilon mennek az ilyen játékok, de ott pont a gépelés fejlesztését nehéz megoldani - ellenben PC-n nincs ezzel gond.

Az Epic Games Store e heti ingyenes játéka a The Textorcist: The Story of Ray Bibbia, melyben úgy kell lövedékeket kerülgetnünk, hogy közben angol és latin szavak legépelésével űzzük az ördögöt. Ha úgy döntünk, hogy inkább gamepadre váltanánk, egy ritmusjáték élményét kapjuk.

Hirdetés

Ezzel agyunk mindkét féltekéjét egyszerre használjuk, és ez egyáltalán nem lesz könnyű. Adjatok neki egy esélyt Windowson vagy Mac-en, nagy baj nem lehet belőle.

Egy hét múlva külön érdemes lesz visszatérni: az Elite Dangerous és a The World Next Door jár majd ingyen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)