Hirdetés

Egy kalózos játék lehet most ingyen a tiéd, de nem árt sietned

|

Az akció-szerepjátékok műfaját erősítő King of Seas elég friss fogásnak számít, hiszen 2021-ben jelent meg.

Hirdetés

Noha már év közben is több játékhoz juthattunk hozzá ingyen, mint amennyit egyáltalán végig tudtunk volna játszani ennyi idő alatt, az ünnepi szezonra még nagylelkűbbé váltak a kiadók és fejlesztők, valamint a velük összefogó piacterek. Az év végéig mindennap másik játékot ajándékoz el az Epic Games Store, de osztogatásba kezdett a Fanatical is, és a jelek szerint a GOG.com sem akar lemaradni tőlük.

A CD Projekt eredetileg modern operációs rendszerekkel kompatibilissá tett régi klasszikusokat kínáló boltja egy ideje már nem zárkózik el a frissebb megjelenések elől sem, de gondosabban szűri, hogy mi kerülhet fel a digitális polcokra, mint például a Steam.

Hirdetés

A GOG.com legfrissebb ajándéka nem más, mint a 2021 májusában debütált King of Seas egy procedurálisan generált szigetvilágot övező vizekre invitálja a kalandvágyó játékosokat, akik kedvükre fosztogathatnak, harcolhatnak és kereskedhetnek, hajójukat pedig sokféleképpen testre szabhatják.

A játék megszerzéséhez bökj a fenti linkre, majd nyomj a Go to giveaway, utána pedig az Add to library gombra. Előtte persze feltétlenül csinálnod kell egy GOG-fiókot, ha még nem rendelkezel vele. A promóciós időszak december 19-ig tart, addig lehet elvégezni az imént vázolt, mindössze néhány kattintásból álló procedúrát.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)