Hirdetés

Egy klasszikus kalandjátékot markolhattok fel ingyen a GOG-nál

|

A játékboltok csak úgy szórják az ajándékokat, most a GOG is beszállt egy különleges darabbal.

Hirdetés

Miközben az Epic Games pörgeti az ajándékesőjét, addig a GOG.com is elindította a saját karácsonyi marketing kampányát. A klasszikus címeket felsorakoztató digitális üzlet egy régi legendát, a Broken Sword: Shadow of the Templarst kínálja fel ingyen az érdeklődők számára.

Az 1996-ban megjelent klasszikusnak ráadásul az újrakevert, Director's Cut kiadását kapjuk, aminek vizuális elemeit kézi animációkkal frissítették, a hanganyagát felújították, és belemasszíroztak új fejtörőket és sztoriszálakat. Akit érdekel egy igazi, régivágású point-and-click nyomozós kaland, az ne maradjon le a lehetőségről.

Hirdetés

A játékot mától, egészen december 22-ig lehet felmarkolni, és semmi mást nem kell tennetek ehhez, mint regisztrálni egy GOG fiókot, és elvándorolni a Broken Sword termékoldalára.

Mint minden GOG játék úgy a Broken Sword: Director's Cut is mentes mindenféle másolásvédelemtől, és egyébként tartalmazza a játék érintetlen, '96-os verzióját is. A nosztalgiázni vágyók számára ez lesz a tökéletes karácsonyi ajándék.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)