Hirdetés

Egy különösen jó játékot ad most ingyen az Epic Games Store

|

Eddig sem panaszkodhattunk, de az e heti ajándékot mindenképp érdemes behúzni!

Hirdetés

Az év 10. hetében járunk, de már olyan játékokkal ajándékozott meg minket az Epic Games Store, mint a Jurassic World Evolution, a Star Wars Battlefront II: Celebration Edition és a Rage 2, hogy csak párat említsünk a tizenkét ajándékból. Ezen a héten egy olyan játék jár, ami egyébként már volt promócióban, de aki 2019 októberében kihagyta, most kap egy újabb esélyt.

Ez a játék pedig nem más, mint a Surviving Mars, a Paradox Interactive és a Haemimont Games stratégiai játéka, melyben a Mars bolygón verhetünk tábort. Várost kell építenünk, hogy a planétára érkezett emberek számára biztosítsuk az életben maradáshoz szükséges feltételeket, illetve megvédjük őket a veszélyektől.

Hirdetés

A letöltéshez kattintsatok a fenti linkre, majd keressétek a View Offers gombot, ami kiadja a különböző változatokat. Értelemszerűen arra bökjetek, aminél ki van húzva az ár, és azt írja a rendszer, hogy ingyenes (ez egyébként az alapkiadás). Természetesen az EGS kliensét is használhatjátok.

A jövő heti játék a The Fall lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)