Hirdetés

Egy Need for Speed is ingyen jár a PlayStation Plus előfizetőinek októberben

|

Szokás szerint kettő játéknak örülhetnek a PlayStation Plus-tagok.

Hirdetés

Mivel holnaptól már október, épp itt volt az ideje, hogy megtudjuk, milyen ajándékoknak örülhetnek a PlayStation Plus előfizetői az év tizedik hónapjában. Az még nem ismert, hogy pontosan hogyan alakul át a rendszer, miután megjelenik a PlayStation 5, viszont a PlayStation Plus Collection már önmagában elegendő lehet sokaknak.

Előbb azonban egy autóverseny és egy akciójáték miatt lehet örülni, mindkettő október 6-ától lesz elérhető a PlayStation Plus előfizetői számára PlayStation 4-en.

Hirdetés

A jó hír, hogy egy Need for Speed játék lesz az egyik, a rossz, hogy a sorozat eddigi egyik leggyengébb része, a 2017-es Need for Speed: Payback. A megjelenése óta sokat javított rajta a Ghost Games, de a szörnyű fejlesztési rendszer, illetve az, hogy csak a győzelem ér bármit, továbbra is él, úgyhogy ennek tudatában csináljatok neki helyet.

A másik ajándék a Vampyr, a Dontnod Entertainment akció-szerepjátéka, amin érződött ugyan, hogy nem egy több száz fős csapat csinálta, mégis elég szórakoztató volt. 1918-ban járhatjuk London utcáit egy vérszívó orvos szerepében, aki küzd ösztönei ellen, és felveszi a harcot a gonosszal... meg a vámpírvadászokkal.

Ha nem akartok lemaradni a Street Fighter V-ről és a PUBG-ről, október 5-ig még megszerezhetitek őket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)