Hirdetés

Egy népszerű sorozatból készült játékot is ingyen játszhatnak az Xbox Live Gold előfizetői áprilisban

|

Kiderült, melyik lesz az a két játék, amivel az Xbox Live Gold kitartó előfizetőit ajándékozza meg az Xbox.

Hirdetés

A játékok többjátékos módjának eléréséhez továbbra is elengedhetetlen az Xbox Live Gold előfizetés, amihez évek óta változatlanul járnak ajándék játékok is. Az Xbox Game Pass Ultimate előfizetőit ezek feltehetően nem mozgatják meg különösebben, ők mennyiségben és minőségben is többet kapnak, de valahol azért dícséretes a Microsoft kitartása. 

Április sem múlik el ajándékok nélkül, ezúttal is két játékot lehet majd lekapni Xbox One-ra és Xbox Series konzolokra.

Hirdetés

Az egyik, április 1-től 30-áig elérhető játék az Out of Space: Couch Edition, amiben az űrben terelgethetünk egy lakóháznak beillő hajót, próbálhatunk ügyesen gazdálkodni a nyersanyagokkal és megküzdeni a földönkívüliekkel, meg a mindenféle egyéb kihívásokkal, amikkel a hideg és sötét űrben szembe kell néznünk. Barátokat is segítségül hívhatunk.

A másik, valamivel érdekesebb cím a Peaky Blinders: Mastermind, a Birmingham Bandájának adaptációja, melyben a Shelby család hat tagját irányíthatjuk, kihasználva erősségeiket és ügyelve gyengeségeikre. A történet az első évad eseményei előtt játszódik. Ezt április 16-ától május 15-éig adhatjuk majd hozzá gyűjteményünkhöz.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)