Hirdetés

Egy rakás ingyenes küldetéscsomagot szerezhetnek meg a The Lord of the Rings Online játékosai

|

Az ajándékokon felül pedig komoly leárazásokat is hozott a Standing Stone Games.

Hirdetés

Sajnos az Amazon A Gyűrűk Ura MMO-ja végül mégsem készült el, azért a 2007 óta futó The Lord of the Rings Online jó szórakozást nyújthat a virtuális Középföldére vágyó Tolkien-rajongóknak. A megjelenése óta igencsak sok kisebb-nagyobb kiegészítés jelent meg a LOTRO-hoz, amelyek értelemszerűen alaposan megdobják a játék által kínált kalandok mennyiségét, és most tök ingyen a miénk lehet egy csomó ezek közül.

A LOTRO következő nagy kiegészítője a Fate of Gundabad lesz, és a Standing Stone Games remek meglepetéssel segít, hogy felkészülten várhassuk az új kalandokat.

Hirdetés

LOTROQUESTS2021 kuponkódot használva teljesen ingyen a miénk lehet az összes jelenleg elérhető küldetéscsomag, amelyekért egyébként nem keveset kellene fizetni a digitális boltban. A kupon egészen november 30-ig felhasználható, de fontos, hogy fiókonként csak egyet vehetünk igénybe.

Ha az ingyenes jóságok mellett költenétek is valamennyit a LOTRO Store-ban, akkor van még egy jó hírünk, ugyanis a korábban megjelent kiegészítők, így például a Riders of Rohan és a Mordor küldetéseit is nyomott áron, mindössze 99 pontért vásárolhatjátok meg.

Az ajándékba járó és akciós küldetéscsomagok teljes listáját megtaláljátok ezen az oldalon.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)