Hirdetés

Egy remek akció-RPG az Epic Games Store mai ajándéka

|

Akik szeretik a Diablo-sorozatot, azok bizonyára az Epic Games Store mai ingyenes játékával is remekül fognak szórakozni az ünnepek alatt.

Hirdetés

Már csak ma és holnap csaphatunk le az Epic Games Store ünnepi akciójának ingyenes darabjaira, a Solitairica című kártya- és szerepjáték hibridet követően pedig egy igen izgalmas akció szerepjátékra csaphatnak le azok, akik időben megnyitják az üzlet felületét.

A Diablo egyértelműen az akció szerepjátékok műfajának legismertebb szériája, viszont nem mehetünk el amellett sem, hogy a Runic Games hasonló sorozat, a Torchlight igen becsületreméltóan veszi fel a versenyt a Blizzard franchise óriásával.

Hirdetés

Az Epic Games Store aktuális akciója keretében a Torchlight II ütheti a markunkat teljesen ingyen, így aki az elmúlt napok komótosabb játékai helyett valami akciódúsabbra vágyik, az semmiképpen ne habozzon.

Ahogy eddig is, ezúttal is 24 óra áll rendelkezésetekre, mielőtt az ajánlat eltűnik, ha pedig minden igaz, akkor holnap a Jurassic World Evolution fogja átvenni a helyét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)