Hirdetés

Egy remek játék lesz ingyenes hamarosan az Epic Games Store-ban

|

Kalandorok, készüljetek: egy egész friss címmel dobnak meg minket Tim Sweeney-ék.

Hirdetés

Szívesen megnéznénk egy reprezentatív kutatást arról, hogy egy átlag felhasználó végül mennyi időt tölt el a különböző digitális boltokban rendszeresen behúzott ingyen játékokkal, de mivel ez a  hobbi úgysem kerül pénzbe, tényleg vétek elmenni az adódó lehetőségek mellett.

Az Epic Games Store most éppen a bennünk élő vadkapitalistát piszkálta fel a térítésmentessé tett Rise of Industryval, a platform következő ingyenes játéka pedig a kalandozó kedvűek szívét fogja megdobogtatni.

Hirdetés

Ez nem más, mint az eredetileg 2020 decemberében megjelent Call of the Sea, amely Windows és Xbox-exkluzívként kezdte a pályafutását, majd a következő év tavaszán PlayStation 4/5 konzolokra is beköszönt. Az Out of the Blue Games alkotása az 1930-as évekig repít vissza egy gyönyörű, trópusi szigetre, ahol egy Norah nevű hölgyet irányítva kell megoldanunk a férje eltűnésének önismereti utazással felérő rejtélyét.

A nagyjából 5-6 órányi időt követelő, Indiana Jones-i húrokat pengető sétaszimulátor (tesztünket itt olvashatod) tényleg azok közé tartozik, amelyekbe érdemes fejest ugrani, pláne, ha bolondulsz a logikai feladványokért. A játék jelenleg 5520 forintot kóstál az Epic Games Store-on, de március 9. és 16. között ingyen adhatod majd hozzá a gyűjteményedhez.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)